Sint is onderweg

Zodra onze goedheiligman zijn voorbereidingen aan het treffen is om naar Nederland te komen, staan wij al volledig tot je beschikking met  de meest originele en unieke geschenken. Van perfecte mix van chocoladeletters, pepernoten en banketletters tot aan leuke gezelschapsspelletjes die prachtig ingepakt zijn. Elk Sinterklaascadeau kan worden gepersonaliseerd met een eigen boodschap of bedrijfslogo. Voeg een hip etiket, label of wenskaartje toe en maak je Sinterklaas geschenk onvergetelijk.

Kwaliteits Strooigoed

Laat de Sinterklaasviering dit jaar knallen met Groots in Geschenken! Van kwaliteitsstrooigoed tot gepersonaliseerde lekkernijen, we bieden alles om jouw feest tot in de puntjes te organiseren. Groots of klein, maak van jouw Sinterklaasviering een feest om te onthouden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak en onder het genot van een lekkere kop koffie adviseren wij erop los totdat we voldoen aan alle wensen en budgetten!

Een greep uit ons Sinterklaas assortiment

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.