Verras de Vrachthelden

Hoewel de Dag van de Vrachtwagenchauffeur een relatief nieuwe feestdag is, is het er een die we niet willen overslaan. De volgende editie staat gepland op 12 december en vind je uiteraard gemakkelijk terug in onze tijdlijn. Deze dag is het leven is geroepen om de chauffeurs in het welverdiende zonnetje te zetten. Want zonder deze toegewijde mannen en vrouwen zouden de schappen in de supermarkt, bouwmarkt en kledingwinkel leeg blijven.

Het perfecte presentje

Hoe bedank je jouw medewerkers voor hun dagelijkse inzet met vele veilige kilometers? Groots in Geschenken staat klaar om je te helpen met het bedenken van een origineel en persoonlijk presentje op maat. Maak het geschenk extra bijzonder door je eigen boodschap en bedrijfslogo toe te voegen. Voeg eenvoudig een eigen cadeau label, etiket of kaartje toe en maak het presentje compleet. Advies nodig bij dit geschenk? Laat het ons weten via een berichtje.

Een greep uit ons Dag van de Vrachtwagenchauffeur assortiment

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.