Direct antwoord op Veelgestelde vragen

Levering

Wij hebben minimaal 5 werkdagen nodig om een bestelling te kunnen leveren. Het ligt natuurlijk aan factoren zoals aantallen/personalisatie/versproduct, etc. Kortom dit is naar behoefte en wensen bespreekbaar. We denken graag met je mee dus neem hier contact met ons op.

Jazeker dat is mogelijk, we ontzorgen hierin graag zodat je hier het gehele jaar niet meer naar om hoeft te kijken. Je ontvangt een template waarin je de gegevens kunt uploaden waarna zorgen voor een verrasssing op de verjaardagen bij de medewerkers thuis. Goed om te weten, dit alles volgens de AVG richtlijnen.

Natuurlijk niet, wij ontzorgen vanaf keuze voor het geschenk tot en met het leveren bij de ontvanger! Je hoeft hier niets meer aan te doen zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan je business!

Bij ons is het niet snel te gek! In de bezorgmogelijkheden zijn wij flexibel. Van het leveren van 1 grote bestelling op 1 adres tot het leveren van 150 aparte geschenken die op elke afzonderlijke verjaardag van de medewerker thuis bezorgd wordt. Geef bij ons aan wat je wensen zijn en wij bedenken een flexibele bezorg oplossing.

Maatwerk

Jazeker, veel van onze geschenken zijn personaliseerbaar met bedrijfslogo. Daarnaast kunnen we zelfs de naam van de medewerker mee laten drukken en het geschenk op zijn/haar verjaardag thuis afleveren. Kortom er is bij ons erg veel mogelijk op het gebied van gepersonaliseerde geschenken voor zowel relaties als medewerkers.

Goede vraag! Voor drukwerk ontvangen wij het bedrijflogo graag in .jpg of .pdf. Voor graveren ontvangen wij dit gaag in .eps of .ai.. Voordat alles naar de drukker gaat ontvang je altijd een digitale proef per mail ter akkoord. Zo eenvoudig kan het zijn!

In ons assortiment vind je allerlei eerste ideeën ter inspiratie of als uitgangspunt. Veel van deze geschenken zijn te combineren. Wij denken graag out of the box en bedenken samen met jou het unieke geschenk op maat voor je medewerkers of relaties wat past bij jouw organisatie. Laten we samen een kop koffie drinken.

De aantallen en bijbehorende prijzen zijn als richting benoemd op de geschenkpagina. Natuurlijk blijven wij specialist in maatwerken en zullen wij altijd meedenken in afwijkende aantallen of specifieke wensen. Stuur ons een berichtje of vul het vrijblijvende offerteformulier in en wij komen er bij je op terug.

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je precies aangeven wat je wensen zijn, voor welke geefmomenten, het budget per persoon of per jaar, het aantal medewerkers en nog veel meer. Wij komen dan binnen 2 werkdagen terug.

Dat is eenvoudig! Via deze tool kun je al je wensen aangeven en komen wij binnen 2 werkdagen bij je terug.

Algemeen

Uiteraard, wij kunnen een man/vrouw pakket samenstellen of een pakket met of zonder alcoholische producten. Zelfs kunnen wij rekening houden met allergieën in onze pakketten! Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Dit hebben wij weergegeven in onze geefmomenten TIJDLIJN. Check deze hier.

Wij hebben veel branche gerelateerde geefmomenten. Denk aan de dag van de zorg, dag van de bouw, dag van de leraar en nog veel meer. Bekijk hier onze verschillende geefmomenten gekoppeld aan diverse branches.

Jazeker. wij hebben hier al enkele pakketten op basis van food & non food samgesteld om een indruk te krijgen van onze mogelijkeheden. Daarnaast is het mogelijk om op onze geefmomentenpagina de filters aan te zetten op zowel ‘food’ als ‘non-food’. Wil je toch zelf een pakket samenstellen? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij zetten de koffie alvast voor je klaar.

Collega’s, medewerkers, werknemers of personeel, ze vormen de kern van jouw bedrijf en hun toewijding is onbetaalbaar. Wij streven ernaar om voor jouw medewerkers geschenken te bedenken en leveren die niet alleen als bedankje fungeren maar ook een extra verbinding met je bedrijf met zich mee brengt. Of het nu gaat om beloningen voor prestaties, vieringen van werkjubilea of gewoonweg het tonen van erkenning voor inzet… wij zorgen ervoor dat de loyaliteit onder jouw medewerkers met een uniek geschenk wordt versterkt.

Wij weten inmiddels uit ervaring dat het kiezen van een uniek moment een persoonlijke tintje het verschil maakt bij het geven van een geschenk aan een relatie. Een doordacht geschenk voor een zakelijke relatie is meer dan een vriendelijk gebaar; het is een manier om waardering te tonen voor de waardevolle samenwerking en verbinding te maken met je relatie. Wij helpen je graag in het bedenken van dat ene unieke geschenk in combinatie met dat verrassende geefmoment.

Dit is afhankelijk van aantallen die je in gedachte hebt voor de bestelling. 1000 paasschenken vergen nu eenmaal iets meer voorbereidingstijd tov 25 stuks zomerpresentjes. Een goed bestelmoment voor grotere bestellingen is 2 maanden voor het geefmoment. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nee die hebben wij niet, maar op deze pagina vind je alle informatie van ons assortiment. Mocht je hierover meer details willen weten of een andere samenstelling wensen, dan vul gerust ons offerteformulier in en dan zorgen wij dat jij voorzien van alle informatie.