2015-2023 LEKKERSNOEPIE

In 2015 begonnen we onze reis als Lekkersnoepie met een eenvoudige maar krachtige visie: het maken van verbinding met je medewerkers en relaties door middel van smaakvolle geschenken. Door de jaren heen hebben we met passie gewerkt aan het vervullen van de verwachtingen van onze klanten, steeds op zoek naar manieren om meer te bieden dan alleen heerlijke lekkernijen.  Door het voortdurende streven naar verbetering hebben we ons kunnen ontwikkelen tot wat we vandaag zijn: Groots in Geschenken. Deze verandering symboliseert niet alleen onze groei als bedrijf, maar ook onze toewijding aan het bieden van meer dan alleen snoepgoed. We hebben geleerd dat het niet alleen gaat om de smaak van een geschenk, maar om de combinatie met het compliment en de blijvende indruk die het achterlaat.

2024 GROOTS IN GESCHENKEN

De overgang, in 2024 naar Groots in Geschenken weerspiegelt dan ook onze passie om te ontzorgen in ontvergetelijke geefmomenten met geschenken die raken en verbinden. We zetten ons in voor het leveren van maatwerkattenties die niet alleen groots kunnen zijn in uiterlijk, maar groots zijn in de waarde die ze vertegenwoordigen. Dat is precies de reden dat wij beloftes kunnen en willen doen aan jou, onze klant! – waar elke attentie een verhaal vertelt en een moment van verbinding creëert. Het geven van geschenken aan relaties en medewerkers symboliseert waardering, erkenning en verbinding. Het gaat niet alleen om het fysieke geschenk zelf, maar ook om het gevoel dat het met zich mee brengt bij de ontvanger. Het tovert altijd een lach op iemands gezicht, en zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Groots Geschenken om een diepe indruk achter te laten

Groots in Geschenken omarmt dit concept volledig. De naam zelf suggereert dat de geschenken die je bij ons vindt, meer zijn dan alleen maar attenties. Ze zijn groots in de manier waarop ze zorgvuldig & samen met onze klanten zijn uitgekozen, op maat zijn gemaakt en met liefde zijn samengesteld om een diepe indruk achter te laten. Het geeft aan dat onze passie voor het leveren van geschenken niet alleen groots kan zijn in hun fysieke verschijning, maar ook in de gevoelswaarde die ze vertegenwoordigen.

Onze missie Ontzorgen in het geefmoment

Wat wij doen bij Groots in Geschenken is uiteraard het ontzorgen in het geefmoment richting jouw relaties en/of medewerkers. Daarnaast willen wij oprecht bijdragen om betekenisvolle geschenken te leveren die de ontvangers verrassen, verblijden en verbinden. De blijvende indruk die een geschenk van Groots in Geschenken achterlaat is dat gewild momentje van aandacht waar iedereen blij van wordt! Nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen? Laten we een kop koffie drinken samen.

Hartelijke groet,

Angelique van de Langenberg & team Groots in Geschenken