Geschenken met een MVO-tintje

Een geschenk van Groots in Geschenken vertelt meer dan alleen een verhaal van waardering. Het is een statement, een bijdrage aan een betere wereld. Onze leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd, met een focus op duurzame verpakkingen en circulaire productiemethoden. Denk bijvoorbeeld aan onze duurzame verpakkingen van food geschenken en circulaire non-food geschenken. In ons assortiment vind je rugtassen die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen, geschenken die alleen in Nederland geproduceerd i.p.v. geïmporteerd worden en geschenken die 100% biologisch afbreekbaar zijn. We kiezen er ook regelmatig voor om jouw bestelling te laten inpakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij laten bewust ook deze doelgroep de houten kistjes timmeren voor allerlei bierpakketten en kerstgeschenken. Op deze manier dragen wij, samen met jou, ons steentje bij.

Ontdek onze duurzame mogelijkheden

Ons aanbod aan duurzame relatiegeschenken is veelzijdig en past bij diverse organisaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Bij Groots in Geschenken is maatwerk niet alleen een woord of een belofte; het is simpelweg onze standaard. Samen kunnen we jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten als een onderneming met een hart voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij vertellen je hier graag meer over tijdens een kop koffie, stuur ons gerust een bericht voor een afspraak.

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.