Geschenk op de deurmat

Bij ons draait het om verjaardagscadeaus waar je echt blij van wordt. Geen last-minute bloemetjes of standaard bierpakketten meer. Wij hebben een breed assortiment voor elk budget. Van grote verrassingen tot kleine attenties, allemaal met de mogelijkheid tot personalisatie. Geef ons je wensen, aantallen en budget door, en wij zorgen dat jouw uitgekozen geschenk op tijd bezorgd wordt, zelfs tot op de deurmat van de jarige! Een goed voorbereid felicitatiejaar voor al je relaties of medewerkers begint hier!

Het hele jaar door feliciteren

Bij Groots in Geschenken maken we het vieren van verjaardagen moeiteloos en leuk. Met creatieve cadeaus en persoonlijke touch staan we garant voor blije gezichten. Ontdek hoe wij dit feestje makkelijk, persoonlijk en onvergetelijk maken. Of het nu gaat om 25, 250, 2500 of meer stuks? Geen enkel probleem, laat maar weten waar je aan zit te denken.  Wil je het hele jaar door verrassen met meerdere geefmomenten? Dat is mogelijk. We spreken het graag met je door onder het genot een een kop (digitale) koffie!

Een greep uit ons Verjaardagen assortiment

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.