Extra verbinding met je bedrijf

Bij Groots in Geschenken streven we ernaar om voor jouw gewaardeerde medewerkers geschenken te creëren die niet alleen als bedankje fungeren maar ook een extra verbinding met je bedrijf met zich mee brengt. Of het nu gaat om beloningen voor prestaties, vieringen van werkjubilea of gewoonweg het tonen van erkenning voor inzet, we geloven in de bijdrage van perfecte geschenken die je medewerkers even in de schijnwerpers zetten. Zo kun jij laten zien hoezeer jouw medewerkers gewaardeerd worden. Aarzel je nog over welk geschenk of moment passend is? Doe hieronder alvast inspiratie op voor verschillende geefmomenten in onze overzichtelijke tijdlijn en een greep uit ons assortiment.  Zou je graag een advies willen ontvangen omdat je twijfelt over de samenstelling van een pakket of over de aantallen? Geen zorgen, bij ons is maatwerk de standaard. Neem dan contact met ons op.

Geefmomenten

Er zijn ontzettend veel geefmomenten gedurende het jaar om jouw medewerkers te verrassen of in het zonnetje te zetten. Naast de traditionele momenten zoals Pasen, Sint en natuurlijk Kerst zijn er ook allerlei andere momenten door het jaar heen. Heb je al eens gedacht aan Nationale complimentendag, de start van de zomervakantie, of juist een dag speciaal in het leven geroepen voor een bepaalde branche zoals Dag van de Zorg. Ook brievenbusverrassingen als “Hart onder de Riem” of felicitaties met een gepersonaliseerd brievenbuspakketje op de verjaardagen van je medewerkers is mogelijk. Allemaal momenten die je als bedrijf kunt gebruiken om jouw medewerkers eens te verrassen! Je scrolt eenvoudig door het gehele jaar aan geefmomenten in onze tijdlijn hieronder, of klik direct door en kies het geefmoment naar wens.

Wat anderen Over ons zeggen

 • Wij zijn enorm tevreden over de service en producten van Groots in Geschenken. Wij hebben dit jaar zowel onze zomerattentie als de sinterklaasattentie bij Angelique besteld en tot grote tevredenheid van ons personeel! Op naar een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden!

  Van den Heuvel Logistiek

 • Groots in Geschenken heeft ons weer goed voorzien van de sint en kerstgeschenken. Het is leuk zaken doen met ze en de denken overal in mee, niks is te gek! Het aanbod is groot en de producten die we besteld hebben waren heerlijk! Zeker een aanrader!

  Dumaco Oss

 • Via ‘Lekkersnoepie.nl’ vorig jaar ons eindejaarspakket geregeld en daarin gekozen voor het Escape Kerstpakket, waarbij onze medewerkers een online-escape-spel konden spelen om uiteindelijk de code van het slotje van het kerstpakket te krijgen. Echt superleuk en zeker eens een keer wat anders dan anders. Dat idee had Angelique aangeleverd en samen de verdere inhoud bepaald. Angelique levert echt maatwerk en luistert heel goed naar wat de klant graag wil. Niets is te veel gevraagd en gaat voor het allerbeste. Een superervaring mee gehad dus en een aanrader voor iedereen om via dit bedrijf attenties, in welke vorm dan ook, te regelen. Namens Hager dus een dikke 10!

  Firma Hager

 • "De zomerpresentjes zagen er echt super leuk uit en alles is netjes volgens afspraak verlopen. We hebben er weer veel mensen blij mee kunnen maken!"

  Filios Scholengroep

 • Vanwege de huidige situatie proberen we de verbinding te houden met onze collega’s. Een kerstpakket, carnavalspakket, borrelpakket… Lekker Snoepie komt weer altijd met een goed voorstel voor de inhoud van dit pakket. We weten dat we soms erg strakke deadlines hebben, maar Angelique regelt dat het lukt. Soms zelfs tegen onze eigen verwachtingen in ;). Erg fijn samenwerken!

  Hoppenbrouwers Techniek

 • Leuk idee om collega’s op een andere manier te leren kennen. 40+ uur in de week samen aan het werk, maar hoe goed ken je ze eigenlijk als mens? Zowel intern als bij onze relaties enthousiast ontvangen.

  Van Raak Staal

 • Vanuit de PV Van Schijndel Bouwgroep chocoladeletters besteld als presentje op 5 december voor al onze medewerkers. Heerlijke chocoladeletters van topkwaliteit, voorzien van ons logo en keurig ingepakt in een feestelijk doosje. Onze complimenten!

  Van Schijndel Bouwgroep

 • Dit jaar het bestellen van onze kerstpakketten uit handen gegeven aan Angelique van Lekkersnoepje.nl. Onze ervaring was een zeer prettige samenwerking, iemand die snel schakelt, mee denkt en alles tot de puntjes goed afhandelt. Veel keuze mogelijkheden, óók buiten de kerstperiode. Echt een aanrader!

  Oogwereld
  Monique van der Heijden

 • Vanaf het moment dat je om een offerte vraagt wordt er met je mee gedacht en je krijgt altijd snel reactie. GROOTS in de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid!

  Brabant Wonen
  Monique van Uden

 • Maatwerk voor onze kerstattenties voor het personeel. Creatief, flexibel en betrouwbaar. Fijne partner om mee samen te werken.

  Arjan Brok Tuin en Zwembad
  Arjan Brok

 • Lekker Snoepie of Groots in geschenken is helemaal top! Angelique denkt met je mee, snelle service en is een fijn persoon om zaken mee te doen. Blijf maar lekker zo doorgaan!

  Kuijpers Service Den Bosch

 • Voor het eindejaarsgeschenk was voor onze medewerkers voor de Adventdoos gekozen en wat een groot succes was dat binnen ons bedrijf! 24 vakjes zijn hiermee in samenspraak gevuld en Angelique en haar team kiezen dan niet zomaar wat uit, maar altijd iets kwalitatiefs of unieks. Daar zijn zij overigens altijd meester in. Zij maken niets standaard en maken er altijd iets extra's van. Zowel de Adventdoos als het bedrijf daarachter, zijn twee echte aanraders om voor welke attentie dan ook te kiezen. Zij zijn al jaren onze vaste partner op dit vlak en daar zijn wij als firma Hager heel erg blij mee!

  Firma Hager
  Petri van Vught

 • Doe al jarenlang zaken met Angelique. Altijd enorm tevreden en we worden compleet ontzorgd als bedrijf zijnde. Gevraagde leverdatums worden nagekomen. Kortom een aanrader om zaken mee te doen.

  Ferross Staalbouw
  Emiel Vertogen

 • We bestellen al jaren verschillende presentjes voor onze medewerkers. Angelique denkt goed mee en komt met leuke ideeën voor de presentjes. Zeker aan te raden

  De Reiger Horeca

 • Ruim assortiment met lekkere, leuke, grappige en bijzondere artikelen. Goede service, korte lijntjes en persoonlijke aandacht. Precies wat je zoekt als je iemand iets bijzonders wil geven.

  Van Bakel Transport
  Arian van Bakel

 • Zeer creatief en meedenkend. Daarnaast flexibel gehandeld bij het achteraf corrigeren van de aantallen. De betrokkenen welke de presentjes ontvangen zijn altijd zeer te spreken over de presentatie en de kwaliteit van de producten.

  Kemkens
  Andre Hanegraaf

 • Als organisatie van de Sinterklaasintocht - PietenSpektakel in Oss maken wij al vele jaren gebruik van het strooigoed en service van Lekkersnoepie.Ze leveren goede kwaliteit strooigoed (hier breken je kiezen niet van af), leveren waar en wanneer het ons het beste uitkomt, tegen een goede prijs en altijd met een vriendelijk lach! Kortom een complete ontzorging voor ons als organisatie!!

  Centrum Management Oss
  Jan van Leest

Direct antwoord op Veelgestelde vragen

Jazeker dat is mogelijk, we ontzorgen hierin graag zodat je hier het gehele jaar niet meer naar om hoeft te kijken. Je ontvangt een template waarin je de gegevens kunt uploaden waarna zorgen voor een verrasssing op de verjaardagen bij de medewerkers thuis. Goed om te weten, dit alles volgens de AVG richtlijnen.

Uiteraard, wij kunnen een man/vrouw pakket samenstellen of een pakket met of zonder alcoholische producten. Zelfs kunnen wij rekening houden met allergieën in onze pakketten! Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Collega’s, medewerkers, werknemers of personeel, ze vormen de kern van jouw bedrijf en hun toewijding is onbetaalbaar. Wij streven ernaar om voor jouw medewerkers geschenken te bedenken en leveren die niet alleen als bedankje fungeren maar ook een extra verbinding met je bedrijf met zich mee brengt. Of het nu gaat om beloningen voor prestaties, vieringen van werkjubilea of gewoonweg het tonen van erkenning voor inzet… wij zorgen ervoor dat de loyaliteit onder jouw medewerkers met een uniek geschenk wordt versterkt.