Een oranje feestdag

Voorzie je medewerkers of relaties van een glimlach met onze oranje geschenken op Koningsdag. Het hoeft niet groot(s) te zijn; een chocoladereep met een gepersonaliseerde wikkel is al een optie. Bij Groots in Geschenken voegen we een persoonlijk tintje toe met labels, etiketten of kaartjes, volledig voorzien van jouw boodschap en bedrijfslogo. Kleine attenties hebben een grote impact, vooral als ze onverwacht komen. Bel of mail ons, zodat wij het perfecte geschenk kunnen bedenken. Onze creativiteit kent geen grenzen.

Klein gebaar, groots effect!

Wij ontzorgen in al het mogelijke oranje maatwerk van A tot Z. Van een creatief voorstel, eerlijke prijzen, gepersonaliseerde mogelijkheden tot aan bezorging op de deurmat! Geef ons jouw wensen en bijbehorend budget door via onze offerte tool en wij gaan groots aan de slag. 25, 250, 2500 of meer stuks? Geen enkel probleem, laat maar weten waar je aan zit te denken. Maatwerk is namelijk onze standaard. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een greep uit ons Koningsdag assortiment

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.