Werkgeluk in cijfers

Wil je weten hoe het gesteld is met het werkgeluk binnen jouw team? Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat 1 op de 4 medewerkers wekelijks slechte werkmomenten ervaart. Hoe zit dat binnen jouw team? Als werkgever kun je met kleine gebaren een groot verschil maken en een blijvende indruk achterlaten. Een compliment, persoonlijke aandacht of een attent geschenkje dragen bij aan een positieve werkomgeving. Bij Groots in Geschenken helpen we je hier graag bij.

Het zit 'm in de details

Werkgeluk zit niet in het salaris, maar juist in de details. Een compliment na een geslaagde opdracht, een momentje van persoonlijke aandacht, een leuke verrassing, of een klein geschenkje als blijk van waardering. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het maakt wel een wereld van verschil. Bij Groots in Geschenken hebben we een assortiment dat perfect past bij de Week van het Werkgeluk. Laat ons je helpen om het werkgeluk extra kracht bij te zetten. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Een greep uit ons Assortiment Week van het Werkgeluk

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.