Carnavalspakket op maat

Bij Groots in Geschenken helpen we jou graag bij het bedenken van een feestelijk carnavalspakket op maat. Volledig afgestemd op jouw wensen en budget, en uiteraard voegen we een persoonlijk tintje toe. Of het nu gaat om je favoriete drankje met een eigen etiket of Brabantse worstenbroodjes via de post, we regelen het voor je. Confetti en serpentines inclusief? Uiteraard!

Carnavalsverenigingen

Speciaal voor carnavalsverenigingen hebben we feestelijke presentjes en een mooie clubkorting. Samen zorgen we voor een geweldig feest en wij ontzorgen zelfs in het bedanken van sponsoren op een originele en uiteraard gepersonaliseerde manier. Ontdek hieronder ons assortiment en neem vrijblijvend contact op. Bij Groots in Geschenken is maatwerk onze standaard!

Een greep uit ons Carnavals assortiment

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.