Feest in een doosje

Zoek je leuke en originele verjaardagsgeschenken om je medewerkers of relaties te feliciteren of zoek je een originele uitnodiging voor jouw bedrijfsfeest? Kies dan voor onze originele (en te personaliseren) geschenkdoosjes met verfrissende Frozen Cocktails. Ijsjes in allerlei kleuren en smaken. Een van de kleurrijke smaken is de Frozen Cocktail ontwikkeld van Nederlands bekendste shotje, Flügel ICE! Deze heeft een roze rode kleur en heeft de geur van blauwe bessen en framboos. Bevries de vloeibare sticks bij een temperatuur lager dan -18°C (standaard vriezer). Het ijsje smaakt het beste als het volledig bevroren is. Ze bevatten 5% alcohol en slechts 60 calorieën per stuk. Ook verkrijgbaar in 0.0% alcohol varianten.

Ook voor oplagen beneden de 150 stuks hebben we creatieve mogelijkheden. Ontzorging in postverzending (brievenbus) mogelijk en tevens optie met combinatie cadeaubon. Meer info? Laat het ons even weten.

Vanafprijs per stuk
€ 10
Minimum aantal
150
Artikelnummer
D102

Prijzen zijn excl. btw &
maatwerk is onze standaard

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.