2015-2023 Lekkersnoepie

Voorheen bekend als het vertrouwde Lekkersnoepie.nl, zijn we vanaf januari 2024 overgegaan naar een nieuw en verbeterd platform. Maar maak geen zorgen, je bent nog steeds op de juiste plek voor unieke geschenken voor zakelijke relaties en medewerkers. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen snoepgoed. Neem daarvoor gerust een kijkje op deze website.

2024 Groots in Geschenken

Door het voortdurende streven naar verbetering hebben we ons kunnen ontwikkelen tot wat we vandaag zijn: Groots in Geschenken. Deze verandering symboliseert niet alleen onze groei als bedrijf, maar ook onze toewijding aan het bieden van meer dan alleen snoepgoed. We hebben geleerd dat het niet alleen gaat om de smaak van een geschenk, maar om de combinatie met het compliment en de blijvende indruk die het achterlaat.

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.