Opvallen met een relatiegeschenk

Bij Groots in Geschenken zijn wij experts in het opvallen door een uniek geschenk. Met een kerstgeschenk of themapakket op maat in kerstsferen val je zeker op! Hierdoor zal je klant je bedrijf in gedachte houden en eerder geneigd zijn om producten of diensten af te nemen bij jouw bedrijf. Opvallen met een geschenk kan dus veel invloed hebben op herhalingsaankopen in de toekomst.

Dankbare medewerkers

Dankbaarheid en een glimlach gegarandeerd als je voor een kerstgeschenk gaat bij ons. Waarom? Omdat wij eerst samen met jou bespreken in welke richting wij mogen meedenken en passend is voor de ontvangers. Daarna gaan wij net zo lang op zoek naar een geschikt op maat gemaakt kerstpakket dat perfect aansluit bij jouw medewerkers. Zo sla je nooit de plank mis…..èn een verrassing levert altijd een glimlach op!

Persoonlijkheid in een kerstgeschenk

Bij Groots in Geschenken streven we naar persoonlijkheid, zelfs bij grotere bedrijven. Een kerstpakket kan op maat worden samengesteld, zelfs helemaal gepersonaliseerd en een leuke boodschap op een kaartje. We leveren de geschenken bij jouw bedrijf of zelfs tot op de deurmat van de ontvanger! Deze aandacht is wat ons maatwerk zo sterk maakt en wat je dus van ons mag verwachten! Neem gerust een kijkje in ons splinternieuwe kerstassortiment.

Samenwerken

Uiteindelijk draait het in elke bedrijf om de samenwerking. De medewerkers kunnen niet zonder elkaar en jij kunt  niet zonder jouw medewerkers. Een themapakket op maat of een uniek kerstpresentje van Groots in Geschenken draagt bij aan verbondenheid binnen de organisatie. De medewerkers voelen zich gewaardeerd, wat zorgt voor nog meer teamspirit en loyaliteit. Waarom nog wachten met het bestellen van een kerstpakket op maat. Laat hier je wensen voor ons achter en wij verzorgen een offerte op maat.

Feestelijke kerstverrassing voor Iedereen

Bij Groots in Geschenken begrijpen we dat de feestdagen draaien om verrassingen en warmte. Onze kerstpakketten en themapakketten zijn samengesteld met het idee om niet alleen je medewerkers, maar ook hun gezinnen te verrassen met lekkernijen, gezelligheid, praktische en sfeervolle geschenken.

Bij Groots in Geschenken draait het om méér dan alleen het cadeau; het gaat om het creëren van blijvende herinneringen en het versterken van de band tussen mensen of het nu relaties zijn of medewerkers. Meer weten? Neem contact met ons op!

Kopje koffie erbij?

Wie zet de koffie? Jij of wij?

Wij houden van korte lijntjes en heldere, snelle communicatie. Tegelijkertijd weten wij ook hoe kostbaar ieders tijd is. Daarom mag jij aangeven wie de koffie zet voor een vrijblijvende kennismaking. En....als jij de koffie zet, dan zorgen wij voor iets lekkers! Uiteraard blijven wij bij de tijd en is zelfs digitale koffie een optie.